|
cazare Delta 2007
|
|
07-22-2007, 11:21
|
|||
|
|||
cazare Delta 2007
Va multumesc! |
|||
|
08-13-2007, 18:47
|
|||
|
|||
|
Avand in vedere ca nu am primit nici un raspuns si intre timp am revenit acasa, pot oferi cateva informatii din Delta (adica de cum a fost pe acolo).
In primul rand ca se aseamana informatiile primite de la altii ,cu ce am gasit acolo. Adica unii i-ti ofera conditii mizere la un pret de hotel,altii nu stiu ce sa faca sa te aiba client mai mult timp. Prima oprire-Murighiol. Nimic nu mai este la fel cum stiam eu. Campingul este desfiintat. Nu am putut sa intru deoarece era poarta ferecata,iar un nene care trecea pe acolo mi-a spus ca ar fi cumparat de un machedon , care ar fi distrus totul. Altul, dupa un timp, mi-a spus ca ar fi cumparat de Gigi Becali care o sa faca o statiune de lux. De parca de asta mai avea nevoie Delta. Intreb in comuna de cazare si gasesc imediat intreprinzatori particulari cu oferte asemanatoare:50 lei camera pe noapte, apa calda de la butoiul urcat pe un par,iar toaleta in funspatele curtii ,folosibila noaptea doar cu lanterna si un bat. Altul avea casute de placaj ,minore, adica nu erau crescute suficient sa incapa doua persoane un pic mai corpolente(a nu se citi obeze).restul conditiilor ca la celalalt , pretul insa 80lei. |
|||
|
08-13-2007, 19:12
|
|||
|
|||
|
Mai incerc la o pensiune si gasesc conditii de hotel, toaleta in camera,televizor,apa rece si calda la discretie.Pret 140 lei/noapte.
Ma indrept cam sceptic spre Dunavatul de Jos.Se termina Murighiolul si incepe mai frate un drum de cosmar,parca ar fi trecut in fata mea camionul cu piatra colturoasa si l-ar fi golit pe drum.Mai erau "poteci " laterale ,adica urme de masini pe camp,dar umpleam bietul meu auto de praf si nu eram sigur de cazare, cum mai ieseam cu el pe sosea, alb in loc de rosu. Strangand tare din dinti am luat-o la picior (5 km /ora) si am ajus .....surpriza!!!!!! la Dunavatul de Sus!!!! La iesirea din sat, vedere panoramica>>>>>cat vedeai cu ochii,,pamant, stuf si iar pamant. Am hotarat in unanimitate sa ne intoarcem si daca nu gasim ceva convenabil(va reamintesc ca veneam de pa litoral si era bugetul cam mic) sa purcedem spre Bucuresti..Ajungem aproape de Murighiol si ma opreste soferul de pe un autocar....--Nene unde este Dunavatul de Jos?/???I-am axplicat omului ce drum are de infruntat si ca nu se vede nimic in continuare, sa nu incerce ca poate ramane pe drum si era cu o tabara de copii in masina , el ma pune pe stand bay, vorbeste la telefon cu unul si-mi spune ca de unde m-am oprit eu mai aveam un kilometru...Am ramas pe loc 5 min sa-mi revin cat de cat si, ca in filmele cu prosti, fac cale intoarsa.Intradevar, am ajuns foarte repede in sat(cu masina alba) si am gasit si cazare pe masura:::::o pensiune noua, cu totul nou,mai curata si mai dotata ca un hotel.Pretul acceptabil,80 lei/noaptea,vroiai aragaz,aveai, vroiai gratar,aveai, pe scurt ,ca in vis. Nu degeaba am parcurs de trei ori drumul ala de cosmar. |
|||
|
08-13-2007, 19:26
|
|||
|
|||
|
Patronii sunt din Bucuresti,stau acolo din primavara pana-n toamna(iarna) si sunt super de gasca.
Fiind cu finanatele spre sfarsit, nu am avut "curajul"sa ma duc cu alti turisti cu barca (70 lei/ora de mars,care se imparteau oricum la nr de pers.) Eu am luat, cu toata familia(adica sotia si fiul)cam 4 kg de rosioara si caras,intradevar mari, la kg., ei in schimb au rupt-o pe coana stiuca.Cand am vazut cumetrele de 2-3 kg cum se inghesuiau in lazi, am oftat , iar am oftat ,si am rezumat..:daca vrei la peste te duci la peste, daca vrei la plimbare te duci la germanos,pardon ,te duci sa te plimbi!!! Am stat 3 zile in Delta,nu m-a muscat nici un tantar,am prins ci ceva peste, fara capturi insa, a fost frumos si ma mai duc peste o luna! Dar ma duc sa prind PESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
07-21-2010, 06:57
|
|||
|
|||
|
RE: cazare Delta 2007
frumoasa poveste mihalache dumitru eu iti doresc fir intins in conditiile care si eu mai am putin si plec la dunare
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Va multumesc!