Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pescuit Surfcasting la Marea Neagra
06-18-2009, 15:15
Pescuit Surfcasting la Marea Neagra
Pescuitul Surfcasting, este pescuitul de pe plaja, atunci cand cautam sa prindem chefal, cambula sau calcan.
Iti trebuiesc lansete lungi, minim 3.90m cu actiune de minim 100-150gr.,spre exemplu, eu mi-am cumparat 2 Lineaeffe din trei piese si sunt multumit. Mulinetele trebuie sa fie long cast cu tambur de diametru mare, lung, daca se poate conic si buza mica, ptr. lansari la mare distanta. Eu am gasit mulinete Lexus 704 la un pret foarte prietenos si-si fac treaba cu brio. Nu-mi trebuie fitze la pescuitul Marin, pentru ca sculele se deterioreaza repede si in scurt timp trebuiesc inlocuite.
Eu practic pescuitul surfcasting de multi ani si intotdeauna cu mare placere, nu l-as compara cu nimic. Ne mai trebuiesc niste suporturi gen tuburi care se infig in nisip si se baga cotoarele lansetelor in acele tzevi(tuburi) sau suporturi verticale telescopice, ca lansetele sa stea ridicate la cel putin 50 grade fata de sol, pentru a lasa cat mai putin fir sa ia contact cu apa, altfel valurile si algele ce se depun pe fir ne pot ingreuna reusita partidei. Cam asta-i in mare, pescuitul surfcasting. Daca ati pescuit si voi de pe plaja, chiar va rog sa descrieti stilul vostru si sa veniti cu completari la ceea ce am descris, pentru ca numai asa cred eu ca putem progresa si putem invata unii de la altii.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2009, 08:10
Re: Pescuit Surfcasting la Marea Neagra
asta trebuie intradevar claudiu dar cred k majoritatea folosesc acelasi stil,pe nisip trebuie acei suporti sau ceva improvizat iar pe dig ne folosim de pitre si nu cred sa foloseasca cineva alta metoda ,de aceea nu a comentat nimeni nimic pe aici ,in rest sanatate si la mai mare.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)